Over 199ste eerstevrijdagwandeling

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

03 mei

199ste eerstevrijdagwandeling

Davidsfonds Wommelgem-Borsbeek en Heemkundige kring "de Kaeck" nodigt iedereen uit op de maandelijkse wandeling in samenwerking met de sportdienst Wommelgem

vrijdag 3 mei 2024 van 09:05 uur tot 17:00 uur

We vertrekken met bus 420 om 09.07 uur aan de halte Wommelgem Dorp in de Welkomstraat (Puntzak) (wees 10 minuten voor vertrek aan de halte aub). We rijden tot Broechem Van de Nestlaan waar we de wandeling te beginnen langs het Safipad. Onze picknick eten we op in Lier.
In de namiddag wandelen we richting Vremde en langs Millegem naar Ranst. Daar kunnen vermoeide wandelaars bus 420 of 421 naar Wommelgem nemen of kunnen de moedigen verder wandelen tot Wommelgem centrum.
Deze wandeling staat in het teken van Kom op tegen kanker. We eten onze boterhammen op privé terrein. De opbrengst van de koffie wordt overgedragen aan Kom op tegen kanker.

Meebrengen: regenkledij, buskaart, stapschoenen, picknick, geld voor dranken

De afstand is gewoonlijk ongeveer 15 km. Als alles naar wens verloopt komen we ten laatste rond 17 uur terug in Wommelgem toe

Flyers met alle informatie over deze wandelingen zijn te bekomen aan het loket van de sportdienst in het Brieleke

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard Gratis

Info:
opslagmeeus@gmail.com   (0498 47 68 79)

of: dienst vrije tijd Wommelgem: vrijetijd@wommelgem.be

Labels: 1 sessieActiviteitWandelingCultuurregio KempenCultuurregio RivierenlandCultuurregio Antwerpen